Om oss

OM OSS

 

Vi är en liten familj som består av mig, Maria som har huvudansvar för kenneln och hundarna. Min sambo Fredrik och våra barn Lupus och Luna.

Just nu består hundfamiljen av Asti och Inka. Läs mer om dom under fliken hundar.

 

Vi bor i en villa i Torna Hällestad 1,5 mil utan för Lund i Skåne. Villan har vi total renoverat och byggt om.

 

Jag, Maria jobbar som Leg Djursjukskötare på en veterinärklinik och har alltid älskat djur och speciellt hundar, men inte fått någon egen

=( så därför gick jag ut med alla byns hundar istället! Var uppe i som mest 15 st ett tag, då var det fullt upp =)

 

Tillslut lyckades jag övertala familjen att vi skulle ha en hund. Det blev en överbliven Amerikansk cocker spaniel som ingen ville köpa. Han hann bo kvar hos uppfödaren 1 år innan jag lyckades helt med övertalningen men sen blev han min!!! Quidde hette han och levde i 10 år dom sista åren blev han ett litet "skildsmässobarn" för då flyttade jag hemma ifrån så då bodde han hos mamma och pappa på veckorna och hos oss på helgerna. Det passade honom perfekt. Tyvärr blev han sjuk och lämnade oss lite för tidigt.

 

Det dröjde nästan ett år tills vi skaffade en ny hund, för vi funderade mycket på vad vi var ute efter. Både jag och Fredrik ville ha en större hund och som skulle passa in i våra liv.

 

Min arbetskamrat hade en Bullmastiff och jag hade träffat några av Veras hundar (kiriums kennel) så vi tänkte att vi kanske skulle ha en sådan, det var då Beily flyttade in, en omplaserings tik på 1 1/2 år. Vi var fast direkt och har inte ångrat en dag att det blev denna ras!!

 

 

Här är jag med hundarna

 

Asti tycker inte det är fullt så roligt att vara med på foto

fotot är taget 2013